Název | Množství a jednotka |
---|---|
cibule | 5 ks |
máslo | 1 lžíce |
olej | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
bílé víno | 1 dl |
kuřecí vývar | 1 litr |
rohlík | 2 ks |
eidam strouhaný | 100 g |
petrželová nať | |
pepř | |
sůl |
Postup: Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme v osolené vodě 5... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Postup: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept
Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...